• Institutul „Matei Balş” este singura unitate medicală din Europa care participă la acest studiu
  • La studiul făcut în America participă 1200 de pacienţi, iar rezultatele sunt promiţătoare
  • OMS: Un vaccin anti-COVID ar putea să apară până la sfârșitul anului
  • Vaccinul ruşilor va costa echivalentul a 50 RON

De ce ne e frică nu scăpăm. E explozie de cazuri Covid. Am ajuns aproape de pragul de 3.000 de infectări de ieri până azi.

612 oameni sunt în terapie intensivă, iar 82 au murit, printre ei şi un copil. E cel mai negru bilanţ de până acum.  Medicul Adrian Marinescu îți spune cum funcționează cocktailul pe care l-a primit și Donald Trump.

Adrian Marinescu, medic infecţionist la Institutul Matei  Balş: Se merge pe  următorul principiu: Cine vine primul, este şi servit, dacă noi am pierdut intervalul ăsta de timp, vom avea mai puţine  locuri, din păcate. Pacientul va primi toate explicaţiile şi toate informaţiile necesare, şi, în momentul în care îşi va da consimţământul, va putea participa la studiu Tc 03.00 Aceşti anticorpi pot ţine loc şi de vaccin. Există şi posibilitatea, foarte interesant, de a face profilaxie la persoanele care reprezintă contacţi direcţi, când cineva are un contact direct dovedit, aceşti anticorpi pot fi folosiţi.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Vești încurajatoare vin din Germania. Compania Biotest anunță că un bolnav de coronavirus, aflat în stare critică s-a vindecat complet, datorită unui tratament revoluționar. Pe scurt, e vorba de TRIMODULIN. E vorba despre imunoglobulină cu o concentrație mare de anticorpi IgM.