• În Brașov, sunt 12 centre de vaccinare
  • Patru dintre aceste centre sunt deschide în spitale private
  • Medic: A fost voluntar, un act normal pentru o unitate care asigură îngrijiri de sănătate

Spitalele private din Brașov joacă un rol important în campania de vaccinare. Din cele 12 centre de vaccinare din oraș, patru sunt în spitale private – sunt vaccinate cadrele medicale care lucrează acolo, dar și personalul din alte spitale.

A fost ok, nu a durut, ca o înţepătură normală. Este singura metodă de a trece peste această pandemie, în acest moment nu există alt tratament”, a spus, pentru Aleph News, Cristian Popescu, un medic ce a ales să se vaccineze.

A fost voluntar, un act normal pentru o unitate care asigură îngrijiri de sănătate. De data asta nu (a fost complicată birocrația – n.red.), vă spunem sincer că am colaborat extrem de bine cu DSP-ul”, a spus Cristina Pușcașu, medic infecționist.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Medicii din Brașov spun că vaccinarea înseamnă și condiții de siguranță pentru pacienți, mai ales pentru cei care au boli grave.

Pacienții cu cancere care repezintă 90% din pacienții spitalului nostru au avut o frică în a se adresa spitalelor şi o frică în a-şi continua tratamentele care sunt grele şi mulţi dintre ei nu au venit la timp”, a spus Liviu Bosînceanu, medic primar de chirurgie toracică.