• Medicul Adrian Marinescu a primit duminică a doua doză de vaccin anti-COVID.
  • Adrian Marinescu a fost vaccinat cu serul Pfizer.
  • Medicul Adrian Streinu-Cercel i-a administrat al doilea vaccin.

Adrian Marinescu a primit duminică a doua doză de vaccin anti-COVID.

„Este aceeași procedură. Nu am avut reacții nici la locul de injectare. Lucrurile au mers foarte bine. Sunt convins că și în continuare nu vor fi reacții adverse notabile”, a declarat Adrian Marinescu pentru Aleph News.

Exista sau nu reacții adverse mai severe după a doua doză de vaccin

„Aici sunt supoziții. Pot exista, pentru cei care un teren alergic important, de exemplu șoc anafilactic. Dar sunt situații extrem de rare și cel mai bine ar fi să ne uităm la ce s-a întâmplat cu milioane de oameni care deja s-au vaccinat. Dacă vă uitați la statistici, au avut efecte notabile într-un număr extrem de mic de cazuri”, a explicat Adrian Marinescu.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ce facem dacă avem efecte adverse

„Dacă efectele adverse sunt de intensitate mică, către medie, luăm legătura cu medicul de familie. În general, sunt reacții adverse la locul de injectare, de exemplu durere, roșeață, lucruri care se rezolvă în câteva ore, maxim o zi. Dacă este o simptomatologie mai intensă, putem apela la 112. Trebuie să pornim de la ideea că întotdeauna suntem monitorizați”, a spus Adrian Marinescu.

Adrian Marinescu, despre capacitatea de vaccinare de la Matei Balș

„Această capacitate va crește de la un moment la altul. La Balș se vaccinează și 200 de persoane pe zi. Dacă numărul va crește, ne vom încadra în lucrurile prognozate”, a spus Adrian Marinescu.

Adrian Marinescu a primit a doua doză de vaccin anti-COVID

Medicul Adrian Marinescu, una dintre cele mai proeminente figuri ale campaniei de vaccinare, a primit a doua doză din serul Pfizer.

Adrian Marinescu s-a vaccinat la Institutul Matei Balș din Capitală.

Adrian Streinu-Cercel este cel care i-a administrat a două doză a vaccinului anti-COVID.