Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a afirmat că sunt șanse mari ca în România să vină și al patrulea val pandemic.

„Valul 4 de care vorbiți poate să apară și sunt foarte multe perspective din acest punct de vedere, pentru că avem o nouă variantă, varianta indiană, și avem, iată, o scădere a campaniei de vaccinare. Acest lucru poate să predispună ca în toamnă să avem o creștere a numărului de cazuri”, a declarat medicul Radu Țincu, potrivit b1.ro.

„Covid-19 nu este o boală ușor de suportat”

De asemenea, medicul Radu Țincu crede că vaccinul e singura posibilitate de a controla această pandemie.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Cred că varianta cea mai logică și normală în 2021 este să folosim vaccinul, care reprezintă singura posibilitate la acest moment de a controla această pandemie. Pentru că un COVID-19 care este simptomatic și produce simptome, din păcate, nu este o boală ușor de suportat. Pacientul respectiv are o simptomatologie care, din păcate, îi creează un disconfort. Cred că varianta cea mai logică și normală în 2021 este să folosim vaccinul, care reprezintă singura posibilitate la acest moment de a controla această pandemie”, a adăugat medicul.