• Mesajul unui bolnav a fost distribuit de Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara
  • Situaţia din spitale nu este deloc bună: „Medicii sunt extraordinari, adevăraţi îngeri”

Un bolnav de COVID-19 din România a vorbit despre situaţia reală din spitale şi despre cum este să trăieşti cu noul coronavirus, relatează Medifax.

Spitalul „Victor Babeș” Timișoara a distribuit mesajul unui fost pacient care a stat 12 zile internat în spital.

„Dragi prieteni. Pentru cei care nu mai cred, vă spun eu, virusul există. Dacă ai noroc faci formă ușoară. Însă nu toți avem acest noroc, eu am simțit-o pe pielea mea. Da, am fost pozitiv. Confirmat în 19.10.2020. Da, am fost internat 12 zile la Victor Babeș. A fost un adevărat coșmar: 12 zile de spitalizare plus 5 de izolare, în total 17 departe de fetele mele. Am trecut cu bine datorită medicilor extraordinari de la Victor Babeș, adevărați îngeri”, scrie fostul pacient.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Potrivit spuselor lui, situaţia din spitale nu este deloc bună, pentru că sunt pline. De asemenea, a îndemnat toată lumea să respecte măsurile impuse de autorităţi.

„Da! E , iar spitalele sunt pline. Am fost 10 în salon. Când se elibera un pat, nu dura 5 minute și era ocupat cu alt pacient. Am avut 4 zile grele, cu oxigen suplimentar. 4 zile în care cu greu m-am ridicat pe marginea patului. Dar am trecut cu bine datorită celor de la V. Babeș. Aveți grijă de voi. Respectați regulile: Mască, dezinfectant, spălat pe mâini, distanțare”, adaugă fostul pacient.