• Mihai Budeanu este internat la Spitalul din Medgidia
  • Medic: Starea lui de sănătate nu este foarte bună
  • Municipiul Constanţa intră în carantină de vineri seara, pentru două săptămâni

Unul dintre soliștii trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, este internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu coronavirus. El a fost internat la Spitalul Mangalia, care este Spital COVID, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul din Medgidia, scrie Focus Press.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Informația a fost confirmată și de colegii săi de trupă: „Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Publicată de Mihai Budeanu pe Vineri, 20 noiembrie 2020

Municipiul Constanţa intră în carantină de vineri seara, pentru două săptămâni.

Incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori. Carantina începe vineri la ora 20.00 şi durează 14 zile.