• Gabriel Mirceoiu, fost fotbalist şi fost director general al clubului FC Braşov, se află de 16 zile internat într-un spital din Braşov.
  • Acesta a postat pe Facebook un mesaj direct către Raed Arafat.
  • Noi nu avem nici un semn al bolii, nu primim nici tratament, doar stăm izolaţi într-o cameră, spune Gabriel Mirceoiu.

Gabriel Mirceoiu este un fost fotbalist şi fost director general al clubului FC Braşov. Acesta se află de 16 zile internat într-un spital din Braşov, după ce fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Mirceoiu va putea fi externat abia după ce două teste consecutive vor fi negative. După mai multe zile închis într-o cameră, fostul fotbalist trage un semnal de alarmă puternic în ceea ce priveşte modul în care sunt trataţi pacienţii asimptomatic.

Acesta a postat Facebook un mesaj adresat lui Raed Arafat – şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, ameninţat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă. Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea şi ziua uşa este încuiată şi nu am dreptul să ies din „celulă” / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! Am auzit că mâine vom face duş!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”, a scris Gabriel Mirceoiu pe contul său de socializare.

„Sunt internat în spital de 16 zile, dar mă simt bine, n-am nici un simptom al bolii. Nu vreau să fiu înţeles greşit, n-am absolut nimic de reproşat personalului medical sau auxiliar de la spital, vreau doar să semnalez situaţia noastră, a bolnavilor asimptomatici domnului Raed Arafat. Noi nu avem nici un semn al bolii, nu primim nici tratament, doar stăm izolaţi într-o cameră”, a declarat Gabriel Mirceoiu pentru brasov.net.