• Morga Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este plină, iar majoritatea celor decedaţi sunt nevaccinaţi.
  • Imaginile postate pe internet sunt extrem de dure, iar medicii fac un nou apel la vaccinare.
  • ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Morga Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti este plină de persoane infectate cu SARS-CoV-2 decedate.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Nu mai este loc. Peste 90% nevaccinaţi. Aici este un tată, o mamă, o soră sau un frate. Uneori chiar şi copilul cuiva. Asta este realitatea, nu ce-i aici pe Facebook. Să le fie ruşine celor ce răspândesc mesaje false şi lipsite de empatie!”, este mesajul postat de o internaută.

Femeia a filmat în morga SUUB, unde pacienţii decedaţi nu mai au loc în morgă şi sunt ţinuţi pe paturi, imaginile fiind extrem de dure.

Managerul Spitalului, prof. dr. Cătălin Cârstoiu, face un nou apel pentru vaccinare.

Aş vrea să spun un lucru: este foarte important să înţelegem măcar în ceasul acesta grav, o situaţie limită, că vaccinarea este o formă de protecţie, dincolo de protecţia individuală, o protecţie faţă de cei din jurul nostru, faţă de persoane cunoscute, persoane dragi, dar şi faţă de persoane nevinovate, care intră în contact cu un pucrtător al unei forme de virus care generează o boală pulmonară agresivă, o boală sistemică. Pentru că dincolo de afectarea respiratorie, este o boală severă, o boală inflamatorie, care afectează întregul organism”, a spus medicul, la Antena3.

Acesta a spus că apelul său ar trebui să fie în gândul fiecărui om: „A ne proteja pe noi ca naţie şi la nivel individual înseamnă să fim buni cetăţeni, iar a fi un bun cetăţean astăzi înseamnă să înţelegem că e absolut necesară vaccinarea”.

Trebuie să spulberăm discuţiile sterile, să spulberăm lucrurile care nu sunt susţinute de dovezi ştiinţifice şi să acceptăm că un mod de a intra în normalitate a sănătăţii, economică, emoţională, este să promovăm şi să facem vaccinare”, a mai spus managerul SUUB.

Medicul face comparaţie între un centru de vaccinare unde au venit în 12 ore să se vaccineze trei persoane şi morga spitalului şi în spital este „aglomeraţie excesivă care ne pune semne mari de întrebare de ce am ajuns aici”.