• Regina Elisabeta a II-a are noi probleme de sănătate și va amâna apariția în public, prevăzută după internarea în spital din octombrie.
  • Regina Elisabeta a II-a și-a luxat spatele, potrivit unui anunț al Palatului Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, va lipsi de la slujba din Duminica Comemorării după ce și-a luxat spatele, transmite Sky News.

Aceasta trebuia să fie prima ieșire publică a monarhului britanic după ce medicii i-au recomandat să se odihnească timp de aproape o lună, în urma unor controale medicale în spital, în luna octombrie.

„Regina, după ce și-a luxat spatele, a decis în această dimineață, cu mare regret, că nu va putea participa astăzi la slujba de duminică a comemorării de la Cenotaf. Majestatea Sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, se arată într-o declarație a Palatului Buckingham.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Potrivit Sky News, entorsa la spate nu are legătură cu problele de sănătate pentru care regina a petrecut o noapte în spital, luna trecută.

O coroană de flori va fi depusă în numele reginei la Cenotaf, de către Prințul Charles. Acestuia i se vor alătura la slujbă Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge.

Comemorarea este ţinută în cea mai apropiată duminică de data de 11 noiembrie, pentru a aminti sfârşitul Primului Război Mondial.