• Numărul maxim de operații de cezariană recomandat este de trei, după acest număr riscurile operatorii și post-operatorii crescând.
  • „Pentru echipa operatorie cazul a fost o provocare, fiind prima pacienta din Materniatea noastră care a suferit 6 operații de cezariană”, menționează reprezentanții spitalului.
  • Femeia are 25 de ani, iar primul copil l-a adus pe lume la vârsta de 15 ani, prin operație de cezariană.

O femeie în vastă de 25 de ani din județul Neamț a născut prin cezariană șase copii, în decurs de 10 ani, anunță medicii de la Maternitatea „Elena Doamna”.

„Pacienta s-a adresat medicilor aflându-se la a șasea sarcina, primii cinci copii fiind născuți prin operație cezariană, prima naștere fiind la vârstă de 15 ani”, arată un comunicat al instituției medicale.

Cea de-a șasea operație de cezariană s-a încheiat cu nașterea unui băiețel sănătos de 3940 grame și atât mama, cât și copilul au în prezent o evoluție bună.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Pentru echipa operatorie cazul a fost o provocare, fiind prima pacienta din Materniatea noastră care a suferit 6 operații de cezariană”, menționează reprezentanții spitalului.

Numărul maxim de operații de cezariană recomandat este de trei, după acest număr riscurile operatorii și post-operatorii crescând.