O femeie a fost transportată la spital după ce s-a imunizat într-un centru de vaccinare din judeţul Galaţi. Ea s-a simţit rău şi cadrele medicale din centrul de vaccinare au decis să o trimită la spital. La unitatea medicală, femeia şi-a revenit şi a plecat acasă.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, incidentul a avut loc duminică la Centrul de Vaccinare din Cosmeşti. Femeia de 48 de ani a spus că se simte rău imediat după ce a fost vaccinată. Ea a fost consultată de medicul din centrul de vaccinare, iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD.

Autospeciala a transportat-o pe pacientă la Spitalul Municipal Tecuci unde aceasta a fost supusă unor investigaţii. După ce femeia şi-a revenit, medicii au stabilit că este în afara pericolului şi nu trebuie să fie internată.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Din punct de vedere statistic, numărul total de doze de vaccin administrate în judeţul Galaţi a ajuns la 78.115. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 28.365. Alte 21.385 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti COVID.