O femeie a ajuns la spital după ce s-a vaccinat într-un centru din judeţul Galaţi

România a atins pragul de 2 milioane de persoane vaccinate anti-Covid. Peste un milion de români au primit ambele doze Profimedia

O femeie a fost transportată la spital după ce s-a imunizat într-un centru de vaccinare din judeţul Galaţi. Ea s-a simţit rău şi cadrele medicale din centrul de vaccinare au decis să o trimită la spital. La unitatea medicală, femeia şi-a revenit şi a plecat acasă.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, incidentul a avut loc duminică la Centrul de Vaccinare din Cosmeşti. Femeia de 48 de ani a spus că se simte rău imediat după ce a fost vaccinată. Ea a fost consultată de medicul din centrul de vaccinare, iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD.

Autospeciala a transportat-o pe pacientă la Spitalul Municipal Tecuci unde aceasta a fost supusă unor investigaţii. După ce femeia şi-a revenit, medicii au stabilit că este în afara pericolului şi nu trebuie să fie internată.

Din punct de vedere statistic, numărul total de doze de vaccin administrate în judeţul Galaţi a ajuns la 78.115. Numărul total al persoanelor din judeţul Galaţi care au primit şi a doua doză este de 28.365. Alte 21.385 persoane au primit doar prima doză de vaccin anti COVID.