• O femeie care nu ştia că este însărcinată a dat naştere unui băieţel la bordul unui avion
  • La bordul avionului nu doar că se afla un medic, dar au fost şi trei asistente medicale de la unitatea de terapie intensivă neonatală
  • Mama mergea într-o vacanţă de familie şi nu se aştepta să aibă parte de o asemenea surpriză

O cursă din Salt Lake City până în Honolulu, Hawaii a fost plină de surpiză, relatează CNN. O femeie care nu ştia că este însărcinată a dat naştere unui băieţel.

Surprizele au continuat, însă. La bordul avionului nu doar că se afla un medic, dar au fost şi trei asistente medicale de la unitatea de terapie intensivă neonatală.

„M-am dus să văd ce se întâmplă şi am văzut-o ţinând un copil foarte mic în braţe”, a spus una dintre asistenele medicale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mama, Lavinia „Lavi” Mounga, mergea într-o vacanţă de familie şi nu se aştepta să aibă parte de o asemenea surpriză. Băieţelul, botezat Raymond, a fost născut la 29 de săptămâni.

„Pur şi simplu nu ştiam că sunt însărcinată, iar apoi Raymond a venit de nicăieri”, a declarat mămica.

Până când avionul a ajuns la destinaţie, medicul şi cele trei asistente au avut grijă de proaspăta mămică. Echipa a trebuit să improvizeze cu echipamentele pe care le-a avut la dispoziţie pentru a menţine bebeluşul stabil timp de trei ore, până avionul a aterizat. De exemplu, un Apple Watch a fost folosit pentru a monitoriza pulsul nou-născutului.

„Nu ştiu cum un pacient a putut să aibă atât de mult noroc încât să fie trei asistente de neonatologie la bord în acelaşi zbor în care a intrat în travaliu. Am lucrat în echipă. Toată lumea a sărit în ajutor”, a declarat medicul.