• O mamă şi-a prezentat tragica poveste pe Tik Tok. Clipul viral a fost văzut de peste 1,4 milioane de persoane.
  • După doar 11 zile, fiul ei a murit, după ce s-a infectat cu herpes.
  • Femeia este de părere că a luat virusul în perioada în care a stat în spital.

O mamă i-a avertizat pe părinţi nu îşi sărute bebeluşii, după ce fiul ei nou-născut a murit din cauza unei infecţii, relatează Mirror.

Dakota Elizabeth Gross a împărtăşit povestea ei tragică pe Tik Tok, iar videoclipul s-a viralizat, fiind văzut de peste 1,4 milioane de oameni.

Femeia a născut pe 11 februarie 2019, însă peste doar 11 zile fiul ei a murit. La doar şase zile, micuţul a fost dus la spital, după ce a fost diagnosticat cu herpes.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Indiferent de cât de mult am încercat, nu am putut să îl protejez. Dar vă rog, spălaţi-vă pe mâini, nu le atingeţi gura sau să îi sărutaţi… nu pot lupta”, a spus femeia.

În clipul care a emoţionat o mulţime de oameni, Dakota a arătat mai multe poze cu ea şi fiul său.

„Bebeluşii nu au un sistem imunitar, nu se pot lupta cu germenii. Doar l-am atins. Se întâmplă. Este real”, a mai spus ea.

Dakota nu este sigură cum fiul ei s-a infectat, însă crede că s-a întâmplat în timp ce era în spital. De altfel, ea a negat vehement că este din cauza unui posibil contact cu câinele familiei.

Virusul herpes se poate transmite foarte uşor, chiar dacă persoanele nu ştiu că sunt infectate.

Unii experţi sfătuiesc ca bebeluşii să nu fie sărutaţi pe buze şi părinţii să se spele pe mâini înainte de a îi atinge, în special dacă au intrat în contact cu animalele.