• Un medicament care suprimă pofta de mâncare a arătat că poate fi eficient împotriva obezităţii
  • Studiul, efectuat pe aproape 2.000 de persoane, a arătat că persoanele au pierdut, în medie, 15 kilograme pe durata celor 15 luni
  • Medicamentul funcţionează prin „păcălirea” apetitului şi imitarea unui hormon numit GLP1

Un medicament care suprimă pofta de mâncare a arătat că poate fi eficient împotriva obezităţii, relatează BBC. Unele persoane care au testat medicamentul au pierdut mai mult de 5% din greutate.

Semaglutida este medicamentul antidiabetic care le-a fost administrat săptămânal voluntarilor, pe lângă sugestii de diete şi antrenamente.

Studiul, efectuat pe aproape 2.000 de persoane, a arătat că persoanele au pierdut, în medie, 15 kilograme pe durata celor 15 luni. Oamenii de ştiinţă au declarat că rezultatele ar putea marca o „nouă eră” în tratarea obezităţii.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

„Acest medicament mi-a schimbat viaţa şi mi-a schimbat complet abordarea faţă de mâncare”, a spus o femeie, care a slăbit 28 de kilograme. Ea a mai spus că regimul alimentar a făcut-o să se simtă „mizerabil”, iar medicamentul a făcut-o să nu mai simtă atât de des dorinţa de a mânca.

Medicamentul funcţionează prin „păcălirea” apetitului şi imitarea unui hormon numit GLP1, care este eliberat de corp după o masă copioasă.