• Situație inedită în Botoșani, unde o nuntă a avut loc fără mire.
  • Mirele a aflat în ziua nunții că este infectat cu coronavirus.
  • Patronul restaurantului nu l-a lăsat pe acesta să participe la propria nuntă.

Nunta atipică a avut loc weekendul trecut în Botoșani. Pentru că nu erau vaccinați, organizatorii le-au cerut mirilor rezultatele testelor PCR, nu mai vechi de 72 de ore, scrie Monitorul de Botoșani.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

Pentru că foarte mulți nuntași au venit din alte orașe, iar sala, muzica și mâncarea fiind plătite, cei doi miri n-au vrut să anuleze nunta și au continuat fără mire. Potrivit sursei citate, dansul mirilor a avut loc între mireasă și tatăl ei.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin (Iași, n.red.). Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.