• „Am fost mai singură ca niciodată când m-am pregătit pentru internare. COVID-19 a alungat de lângă mine orice prieten”.
  • ”Am avut simptome de răceală uşoară, iar logodnicul meu a rămas fără gust şi miros şi s-a autoizolat într-un alt apartament”.
  • „Am fost testaţi amândoi şi am primit rezultatul pozitiv: suntem infectaţi cu COVID-19”.

Mădălina e internată deja de două zile la Institutul „Matei Balș”, bolnavă de COVID-19.

Se chinuie singură cu boala, dar vrea ca tu să cunoști acest dușman invizibil, de la distanța, în siguranță.

Uite ce ne povestește Mădălina în al doilea episod din jurnalul ei de COVID-19:

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„Totul a început cu uşoare dureri de cap, tuse, oboseală şi transpiraţie. Fusesem la drum cu o zi înainte, împreună cu logodnicul meu, Raul, vreo 300 de km, şi ne-am gândit că de acolo ni se trage epuizarea.

Voiam să mergem împreună la bijutier să ne ia măsurile pentru verighete, apoi la croitor să îmi fac rochie pentru cununie, dar am renunţat.

Starea de rău s-a amplificat, aşa că ne-am făcut testul pentru COVID-19 şi ne-am izolat separat în aşteptarea rezultatului.

De îndată ce am aflat că testul este pozitiv, mi-am pregătit bagajele pentru spital: câteva tricouri, pantaloni de schimb, două prosoape, gel de duş, şampon, o mască de păr, cremă de faţă şi unt de corp cu lavandă. Am vrut să miros ca acasă.

Am fost dusă din Braşov la „Matei Balş”, în Capitală, împreună cu Raul. Am completat vreo şapte foi cu simptomele pe care le avem, traseul pe care l-am făcut în ultimele zile, alte tratamente pe care le luăm, boli și alte informații, apoi am fost conduşi de un brancardier în salon.

Mai multe despre simptome o să îţi povestesc în următorul episod.

Mă pun la odihnă!”