• Doar trei cadavre pot fi recunoscute, până în acest moment.
  • O parte dintre familiile victimelor încă își caută morții.
  • Mihaela Irimia crede că tatăl ei este în sacul 5.

Familiile vor să ia cadavrele cât mai repede pentru înmormântare
Jumătate dintre familiile celor 10 bolnavi COVID care au pierit în spitalul torță de la Piatra Neamț așteaptă și acum să afle când îi pot înmormânta pe cei dragi.

Fata lui Mihai Afloarei, care avea 70 de ani, aleargă dintr-o parte în alta să își recunoască tatăl. Bărbatul nu a fost identificat nici acum, în a treia zi după incendiu din secția ATI. Iar fiica lui trăiește coșmar după coșmar la morgă.

„Nu au venit, ieri a fost luată analiza ADN, pentru identificarea cadavrului. Și mi-au spus să aștept, două trei zile, de la urgență. Nici ei nu știu, adică aștept telefon.”, a spus Mihaela Chifu, fiica unei victime.

În aceeași situație este și o familie de medici care și-a pierdut seniorul.
Mihaela Irimia aștepta de ieri rezultatele testului ADN. A fost chemată să își identifice tatăl, care a murit în crematoriul de la Reanimare. Nu este sută la sută sigură că trupul carbonizat pe care l-a văzut este al părintelui ei.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

„Pentru certitudine da, cei de la București, ieri, după ce am văzut cadavrele, mi-au prelevat probe ADN. Am stabilit că un număr de acolo, respectiv numărul 5 ar fi tata. N-am să scap prea repede de imaginea trupurilor carbonizate.”, a menționat Mihaela Irimia, fata unui decedat.