• O prezentatoare TV din Florida, SUA, a fost diagnosticată cu cancer, după ce un telespectator i-a trimis un e-mail
  • Telespectatorul a observat că jurnalista are o umflătură pe gât, iar medicii au descoperit o tumoare canceroasă
  • Jurnalista a declarat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale săptămâna viitoare

O prezentatoare TV din SUA a fost diagnosticată cu cancer, după ce un telespectator vigilent a observat o umflătură pe gâtul acesteia și i-a trimis un mail, pentru a o anunța, relatează USA Today.

Victoria Price a dezvăluit pe Twitter că va fi supusă unei intervenții chirurgicale pentru ca tumoarea canceroasă să-i fie extirpată.

„Un telespectator mi-a scris pe mail luna trecută. Mi-a spus că a văzut o umflătură pe gât, care i-a adus aminte de a lui. S-a dovedit că la el era vorba de cancer, la fel și la mine.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Tumoarea este în mijlocul tiroidei, apăsând pe aceasta. Doctorii mi-au spus că se extinde. Dacă nu aș fi primit emailul, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Este înspăimântător. O să-i fiu mereu recunoscătoare telespectatorului pentru că mi-a scris, un străin, care nu avea nicio obligație”, a scris jurnalista.

Nu este prima oară când o personalitate TV este atenționată de cei care-i privesc. În 2019, prezentatoare Deborah Norville și-a extirpat cu succes o tumoare canceroasă de la nivelul tiroidei, după ce un telespectator i-a scris și a încurajat-o să meargă la un consult.