• O tânără din China a aflat că are cromozomul Y, specific bărbaților, după un an în care a încercat să rămână însărcinată.
  • Tânăra spune că a trăit ca o femeie toată viața, însă nu avea menstruație.
  • Descoperirea a avut loc în urma unei radiografii la una dintre glezne.

O tânără din China, în vârstă de 25 de ani, a aflat că s-a născut bărbat după un an în care a încercat să rămână însărcinată, scrie Daily Mail.

Femeia a primit vestea șocantă când a mers la un control, iar medicii i-au sugerat să-și facă o radiografie la una dintre glezne, pe care prezenta răni.

Ulterior, doctorii i-au spus femeii că are cromozomul Y, specific bărbaților, în ciuda faptului că are organe genitale feminine și a trăit ca o femeie toată viața.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Afecțiunea rară de care suferă tânăra este numită intersexualitate și se caracterizează prin existenţa trăsăturilor specifice ambelor sexe la o persoană.

În plus, ea nu a avut niciodată menstruație. Când mama ei a dus-o la un doctor în copilărie, i s-a spus că este posibil să se dezvolte mai lent decât alte persoane.

„După ce am crescut, am găsit această problemă destul de jenantă, așa că nu am tratat-o ​​serios”, a spus ea.

După mai multe investigații, Pingping a mai aflat că nu are uter și nici ovare, ceea ce explică faptul că nu putea rămâne însărcinată. În același timp, tânăra nu avea nici testicule, medicii spunând că acestea ar fi existat, dar s-au atrofiat.