• UEFA este considerată „iresponsabilă”
  • Europa este în pragul valului 4 al pandemiei, iar o parte din vină, spune OMS, le revine celor care au organizat Campionatul European de fotbal
  • Sute de fani s-au întors infectați cu coronavirus după meciurile din Londra și Sankt Petersburg

Europa este în pragul valului 4 al pandemiei, iar o parte din vină, spune OMS, le revine celor care au organizat Campionatul European de fotbal.

Vorbim aici despre fanii, care se întâlnesc pe stadion și, mai important, ies înaintea meciurilor, exact cum s-a întâmplat și la noi în centrul Bucureștiului. Unde mai pui că cei mai mulți vin cu 2-3 zile înainte și nu pleacă imediat după meci. Iar cei de la OMS spun că infecțiile cu COVID au crescut cu 10% într-o singură săptămână, după ce fanii au avut acces pe stadioane. Sute de fani s-au întors infectați cu coronavirus după meciurile din Londra și Sankt Petersburg.

Să știi că cel mai vehement a reacționat Horst Seehofer, ministrul german de Interne. El spune că UEFA a fost iresponsabilă în momentul în care a permis intrarea a 60.000 de oameni în stadioanele din Budapesta și Londra, în ultimele meciuri de la EURO. Tot Seehofer mai spune că îmbrățișările dintre suporteri vor duce la o răspândire mult mai rapidă a coronavirusului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE