• În noaptea de duminică spre luni, acesta a împrăștiat pungile cu deșeuri medicale, a deschis apa în toate saloanele și a agresat două asistente medicale
  • El ar fi trebuit transferat la spitalul de Pshihiatrie „Poiana Mare”, dar ambulanța nu a venit în timp util
  • Bărbatul era diagnosticat cu COVID-19 și a fost adus la clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova, pentru a se monta un stimulator cardiac

Un bărbat de 50 de ani, din Craiova, cu probleme psihice, infectat cu SARS-CoV-2, a distrus clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova, a deschis apa în toate saloanele și a agresat două asistente medicale.

Bărbatul infectat cu SARS-CoV-2 are probleme psihice și a reușit să distrugă secția COVID a Clinicii de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova, după ce, în noaptea de duminică spre luni, acesta a împrăștiat pungile cu deșeuri medicale, a deschis apa în toate saloanele și a agresat două asistente medicale.

Bărbatul a fost adus săptămâna trecută de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, i-a fost montat un stimulator cardiac, iar vineri i s-a făcut externarea.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Laurențiu Ivanovici, managerul spitalului, susține că Ambulanța care ar fi trebuit să-l transporte la un alt spital, respectiv la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, care este suport COVID, a venit abia luni în jurul prânzului să îl ia.

Pacientul era foarte agresiv, așa că paramedicii nu au putut să-l ia.

Traian Măgală, purtătorul de cuvânt al SAJ Dolj, susține că medicii din Clinica de Cardiologie nu au cerut vineri un transfer al pacientului. Ar fi fost doar o comunicare internă și, pentru că reprezentanții spitalului nu au sunat la 112, nu a fost deschisă o „fișă de transfer”.

Ambulanța a fost trimisă abia azi (luni – n.r.), când cei de la spital au sunat la 112. De câteva ore, pacientul este păzit, în secția COVID, de două echipaje de la Ambulanță, care așteaptă să ajungă acolo un al treilea echipaj, cu medic, pentru a-l seda. Pacientul este foarte agresiv și asistenta nu are voie să-l sedeze”, a spus Măgală