• Sandra Alexiu, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti-Ilfov, a fost unul dintre invitații lui Vlad Craioveanu în emisiunea „Ochii pe mine!”
  • Sandra Alexiu a vorbit despre vaccinarea anti-COVID și provocările întâmpinate de medici
  • Sandra Alexiu: „Unii sunt panicați, sunt anxioși, dar depinde foarte mult și de disponibilitatea ta ca medic, dar mai ales ca om”

Să stea izolați din cauza virusului a fost o problemă pentru zeci de pacienți cu COVID din România. Dar nu numai pentru ei. Mulți n-au avut pe nimeni aproape. Așa că, au apelat la medicii de familie.

Sandra Alexiu a fost invitata lui Vlad Craioveanu la emisiunea „Ochii pe mine!” de seara trecută.

Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie: „Unii sunt panicați, sunt anxioși, dar depinde foarte mult și de disponibilitatea ta ca medic, dar mai ales ca om. Și noi suntem oameni, și noi suntem obosiți, și nu mai avem chef să stăm la telefoane și la discuții, dar poate sunt unii oameni care sunt închiși în casă.”

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

„A trebuit să găsim soluții și pentru cei care nu au pe nimeni și nu are cine să le aducă nevoile necesare. Gândiți-vă cum e să stai la curte, la curte mai e cum mai e, dar la curte nici n-are cine să le ducă gunoiul. E foarte complicat.”