• În 2018, astrologii au prezis pandemia
  • Mihaela Totir a semnalat o situaţie de criză, care să implice grupuri mari de oameni
  • Zodiile de pământ nu au claritate, în momentul de faţă

Dacă ai impresia că tot ce trăiești în ultimul timp este întâmplător, am pe cineva care o să te contrazică. Nu e vorba de conspiraţii, ci de faptul că pandemia a fost scrisă în stele.

Mihaela Totir a făcut astfel de predicţii, încă din anul 2018. Ea a semnalat o situaţie de criză, care să implice grupuri mari de oameni. Și a fost implicat tot globul pământesc. Mihaela îți spune că de anul viitor, lucrurile se vor clarifica, însă doar cu efortul fiecăruia dintre noi.

Sunt şi zodii care au mai mult de pătimit în perioada aceasta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mihaela Totir, astrolog: În 2022 aş vedea că ne vindecăm de ceea ce s-a întâmplat, înţelegem şi putem să gândim un proces prin care să prevenim în viitor. Sunt foarte multe zodii care nu au claritate în momentul de faţă şi care se hrănesc cu claritatea. Acestea sunt zodiile de pământ, în principiu. Nu mai zic de capricorni, dar şi taurii, fecioarele mai puţin. La capricorni şi tauri este o smuticeală mai efervescentă, aşa, urmând ca în 2021 să intre în vizor vărsătorii şi tot ce însemnă semne fixe cu precădere, vărsători, lei, care sunt opuse, precum şi taurii şi scorpionii.