• Noi cercetări au fost demarate pentru a se afla dacă sănătatea mintală poate fi sau nu afectată de către Covid-19.
  • Viitoarele examinări vor porni de la cercetările ce se desfășoară, în prezent, la National Institutes of Health.
  • Oboseala, ceața cerebrală, durerile, dificultățile de respirație, conform raportului AP, sunt simptomele cunoscute sub denumirea de ”Long COVID-19”, o afecțiune hidrică.

Noi cercetări au fost demarate pentru a se afla dacă sănătatea mintală poate fi sau nu afectată de către COVID-19. Joe Biden a ordonat începerea unei cercetări la nivel național cu privire la efectele pe termen lung create de către COVID-19.

Mai mult decât atât, președintele Americii a cerut agențiilor federale să sprijine pacienții infectați, conform raportului agenției de știri PTI, relatează Live Mint.

Administrația Biden a însărcinat marți Departamentul de Sănătate și Servicii Umane cu procesul de coordonare a inițiativei de urgență în cadrul agențiilor federale. Viitoarele examinări vor porni de la cercetările ce se desfășoară, în prezent, la National Institutes of Health.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mai mult decât atât, Joe Biden a îndrumat agențiile federale să sprijine pacienții și medicii în ceea ce privește tratamentele împotriva Covid-19. De asemenea, o preocupare la fel de importantă este reprezentată de efectele pe care boala le are asupra sănătății mintale.

Există câteva simptome cunoscute drept ”Long COVID-19”

Oboseala, ceața cerebrală, durerile, dificultățile de respirație, conform raportului AP, sunt simptomele cunoscute sub denumirea de ”Long Covid-19”, o afecțiune hidrică. Se presupune că, în linii mari, COVID-19 afectează, pe termen lung, aproximativ o treime din totalul persoanelor care se vindecă. Cu toate acestea, severitatea și durata simptomelor sunt diferite de la o persoană la alta.

Casa Albă a mărturisit că „Administrația Biden recunoaște că pandemia COVID-19 a dus la apariția unor noi membri ai comunității persoanelor cu dizabilități și a avut un impact extraordinar asupra persoanelor cu dizabilități”.

Dr. Leana Wen, fost comisar pentru sănătate din Baltimore și comentator al pandemiei, a declarat că „este o mișcare foarte importantă din partea Administrației Biden de a recunoaște că virusul Covid-19 de lungă durată este real, că este o amenințare semnificativă și că trebuie făcute mult mai multe cercetări”.