Premierul Florin Cîţu: „Cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate”

Sursa Foto: Mediafax

Premierul Florin Cîțu a transmis, cu ocazia Sărbătorii Floriilor, a transmis că îşi doreşte drept cadou revenirea la normalitate în contextul pandemiei de coronavirus. Șeful guvernului spune că singura soluţie este vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

„În Duminica Floriilor vă doresc tuturor multă sănătate și încredere. Iar celor care vă serbați onomastica, la mulți ani! Știu că aveți nevoie de speranță, după un an de pandemie. Dar speranța noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluție. Mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus și la ziua mea de naștere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Și primul pas este să atingem ținta de 10 milioane de români vaccinați până la 1 august”, a scris premierul pe pagina de Facebook.

Duminică, 25 aprilie, credincioşii ortodocşi sărbătoresc Floriile. Floriile sunt sărbătoarea care ne amintește de intrarea triumfală a Domnului în Ierusalim, înainte de Patimi.

Duminica Floriilor este primul praznic împărătesc, cu dată schimbătoare, din cursul anului bisericesc, precedând cu o săptămână duminica Paștilor.