• Președintele Moderna dă vina pe autorități când vine vorba de faptul că cetățenii nu au încredere în vaccinurile anti-COVID.
  • Noubar Afeyan consideră că guvernele statelor nu au fost pregătite și deseori au informat în contradictoriu.
  • Obiectivul care ar duce la o rată de vaccinare mai mare ține de seama conducerii statelor prin a nu mai alimenta incertitudinea.

Președintele Moderna Noubar Afeyan susţine că foarte mulţi cetăţeni nu au încredere în vaccinurile anti-COVID din cauza autorităţilor care promovează măsuri contradictorii.

Noubar Afeyan, fondatorul uneia dintre cele două companii farmaceutice care au produs vaccinul ARNm împotriva COVID, şi-a spus părerea despre valul anti-vaccinării.

Oficialul afirmă că incertitudinea a fost indusă chiar de bâlbâielile guvernanţilor.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ

„Pentru a nu crea confuzie, avem nevoie de o conducere care să nu alimenteze incertitudinea”, a afirmat Noubat Afeyan.

Noubar Afeyan, preşedintele Moderna, şi-a prezentat motivele în cel mai recent interviu.

„Au existat prea multe informaţii fără nicio bază, în special pe reţelele de socializare, şi, în aceste condiţii, este dificil de înţeles ce nu este în regulă. Mai mult, în faţa unei ameninţări precum COVID, nici măcar guvernele nu au fost pregătite şi s-au dat informaţii diferite şi deseori contradictorii. Confuzia poate fi oprită de o conducere care nu alimentează incertitudinea, dar tot ceea ce s-a întâmplat nu era previzibil”, a declarat Noubat Afeyan.