Primele declarații ale asistentei vaccinate: „Nu am stat deloc pe gânduri pentru că nu aș vrea ca cei dragi mie să se îmbolnăvească“

  • Asistenta medicală generalistă Mihaela Anghel este prima persoană din România care a primit vaccinul anti-Covid-19.
  • Mihaela Anghel este asistentă la Institutul Matei Balş 
  • Ea este cea care a preluat primul pacient infectat cu noul coronavirus în România 
  • Celor care au reţineri le spune să deshidă bine ochii 
  • Mihaela îţi spune că imunizarea nu a durut absolut deloc  

„Este începutul sfârșitului pandemiei“, a spus Mihaela Anghel după ce a fost vaccinată.

Asistenta a mărturisit că se simte privilegiată pentru că a fost prima persoană din România vaccinată: „Am fost privilegiată că am fost aleasă să fiu prima vaccinată din această țară. Nu am întrebat nici măcar o secundă de ce am fost eu aleasă, pur și simplu am spus da și am ajuns aici“.

Nu a durut absolut deloc, este cel mai nedureros vaccin pe care l-am făcut“, a spus Mihaela Anghel, care a recomandat românilor „să deschidă bine ochii și să se vaccineze pentru a scăpa de această greutate“.

Nu am stat deloc pe gânduri pentru că nu aș vrea ca cei dragi mie să se îmbolnăvească“, spune ea despre decizia de a se vaccina.

Asistenta a transmis un mesaj celor care au rețineri: „Să deschidă bine ochii și să nu mai aștepte să se îmbolnăvească ei sau cei dragi“.

Despre momentul în care a preluat primul pacient infectat cu coronavirus mărturisește că a fost mai emoționant decât cel al vaccinării deoarece nu știa exact cu ce se confruntă.