• Vaccinul nazal a fost dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Washington St Louis, care l-a conceput și dezvoltat.
  • iNCOVACC este un vaccin cu vector de adenovirus recombinat cu o proteină spike SARS-CoV-2 stabilizată înainte de fuziune.
  • Vaccinul a primit aprobarea guvernului pentru a fi utilizat ca doză de rapel în programul de inoculare în masă la nivel național.

Primul vaccin nazal anti-COVID din India a fost lansat joi. INCOVACC a fost creat de o companie farmaceutică indiană, considerată lider de piață.

Primul vaccin nazal împotriva Covid-19, iNCOVACC, a fost lansat joi de ministrul Sănătății, Mansukh Mandaviya, și ministrul științei și tehnologiei, Jitendra Singh, transmite Times of India.

Producătorul vaccinului nazal este Bharat Biotech iar lansarea oficială s-a făcut cu ocazia Zilei Republicii.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Spray-urile, viitorul controlului pandemiei de COVID-19?

„Bharat Biotech International Limited (BBIL), lider global în inovarea vaccinurilor și dezvoltator de vaccinuri pentru boli infecțioase, a dedicat astăzi iNCOVACC (BBV154) națiunii, primul vaccin intranazal Covid din lume pentru seria primară și rapelul heterolog ”, se arată într-un comunicat al companiei farmaceutice.

foto – Business Today

Vaccinul a primit aprobarea guvernului pentru a fi utilizat ca doză de rapel în programul de inoculare în masă la nivel național.

iNCOVACC este un vaccin cu vector de adenovirus recombinat cu o proteină spike SARS-CoV-2 stabilizată înainte de fuziune. Acest vaccin candidat a fost evaluat în studii clinice de faze I, II și III cu succes.

iNCOVACC are o formulă specială pentru a permite administrarea intranazală prin picături nazale. Sistemul de administrare nazală a fost conceput și dezvoltat pentru a fi rentabil în țările cu venituri mici și medii, a precizat producătorul.