• Ducele de Cambridge a făcut bine oamenilor fără ca acesta să facă public acest lucru, implicându-se în programul Shout 85258
  • Shout 85258 oferă sprijin, prin intermediul SMS-urilor, oamenilor care au crize personale
  • Fundația Regală a investit 3 milioane de lire sterline în acest program

Prințul William i-a ajutat, prin intermediul mesajelor text, pe cei care s-au aflat în moment de cumpănă în această perioadă nefastă.

Ducele de Cambridge a fost voluntar în programul Shout 85258, menit să-i ajute pe cei care au nevoie de consiliere în momentele grele.

Prințul William s-a implicat în activitatea de voluntariat în urma unui training realizat de Fundația pentru Sănătate Mintală.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ducele de Cambridge și-a dezvăluit identitatea pentru e celebra Săptămâna Voluntarilor, oferind un exemplu pentru cei din jurul său.

„O să vă dezvălui un mic secret despre mine: de fapt și eu activez pe această platformă”, a spus Prințul William într-un video call pe Zoom.

Platforma Shout 85258 a fost lansată anul trecut, cuprinde 2000 de voluntari, iar în decurs de un an au fost înregistrate peste 300.000 de conversații prin intermediul SMS prin care oamenii au fost consiliați în momente de criză.

Fundația Regală a investit 3 milioane de lire sterline în acest program.