• Un kinetoterapeut a facut un program de exerciții pentru cei care lucrează remote
  • Gabriela Țoneș lucrează acasă din martie anul trecut
  • Gabriela folosește acest program pentru a se destresa după o zi de lucru de acasă

Munca de acasă se oglindește în starea ta de sănătate. Speciliștii spun că dacă stăm cu orele pe scaun ajungem să avem dureri de oase și musculare.

Kinetoterapeutul Dragoș Luscan și-a dat seama că poate să facă din asta o afacere. Așa că a lansat un program online de exerciții fizice și de postură, toate adaptate pentru cei care lucrează de acasă.

Un abonament lunar costă în jur de 500 de euro, iar pentru a începe exercițiile ai nevoie doar de conexiune la internet, pentru că ședintele se fac pe Zoom.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Dragoș Luscan, kinetoterapeut & owner KinetoFit: „Le recomand 2-3 sesiuni pe săptămână. În același timp, le recomand să meargă și în aer liber, nu doar să stea în fața calculatorului și să lucreze cu mine. Lipsa aceasta de mișcare vine cu diverse probleme de ordin cardiovascular, probleme osoase, musculare, articulare.”

Gabriela lucrează de acasă din când a început pandemia. Pentru că nu mai putea să se concentreze din cauza durerilor cervicale, început să facă exerciții fizice cu Dragoș.

Gabriela Țoneș, client: „Fac 3 sesiuni pe săptămână, dar repet exercițiile în fiecare zi acasă. Unul din sfaturile pe care le-am primit a fost să-mi țin picioarele un pic ridicate, nu drepte, pe podea.”