Raed Arafat le transmite un mesaj celor care nu cred în coronavirus: Vă așteptăm la spital. „Primul venit, primul servit!”

Sursa Foto: Mediafax / Alexandru Dobre
  • Raed Arafat le-a transmis un mesaj celor care nu cred sau minimalizează boala provocată de coronavirus.
  • „Dacă numărul de cazuri continuă să crească, medicii vor ajunge să decidă cine trăiește și cine nu”, spune secretarul de stat.
  • Arafat îi îndeamnă pe cei care nu cred să stea de vorbă cu cei care s-au externat și care erau simptomatici.

 Raed Arafat se declară supărat că românii au început să ignore măsurile de siguranța, ba chiar să nu mai creadă în existența coronavirusului și atrage atenția că situația ar putea deveni foarte gravă.


„Chiar dacă pare dur ce zic acum, la un moment dat, dacă nimeni nu vrea să creadă și nimeni nu vrea să asculte ne rămâne o singură soluție: așteptăm la spital! Primul venit, primul servit! Stăm și așteptăm și să nu uite lumea că vom ajunge la situația, nu eu, medicii, cum s-a întâmplat în alte țări, să decidă cine rămâne în viață și cine nu. Sună extrem de cinic dar este realitatea!”, a spus Raed Arafat la Digi 24.

Totodată, Raed Arafat i-a îndemnat pe cei care nu cred în noul virus, să stea de vorbă cu cei care s-au externat și care erau simptomatici și să vadă cum s-au simțit când erau în spital.