• Rareș Bogdan a intervenit, live, în emisiunea ȘTIU pentru a vorbi despre pașaportul de vaccinare.
  • Rareș Bogdan a spus că va susține cu tărie să nu se introducă o astfel de reglementare care „afectează libertatea”.
  • Rareș Bogdan: „Nu m-am vaccinat până acum pentru a nu fi acuzat că am anumite avantaje”.

„Este prima dată când Iohannis, eu și Renate Weber suntem de aceeași părere. Eu vă spun cu sinceritate că, deși sunt foarte încântat că a apărut vaccinul și sper ca Moderna și Pfizer va da rezultate, aștept momentul să mă vaccinez”, a spus Rareș Bogdan pentru Aleph News.

Rareș Bogdan: „Nu m-am vaccinat până acum ca să nu fiu acuzat că am anumite avantaje”

„Nu am făcut-o până acum pentru a nu acuzați că am avea anumite avantaje. Îmi doresc să mă vaccinez pentru a-mi îmbrățișa părinții, pentru că nu i-am mai îmbrățișat de mai bine de 6 luni”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, despre pașaportul de vaccinare

„Cred că la nivelul Parlamentului va fi o discuție complicată pentru că vor fi țările care vor face presiune pentru introducerea acestui pașaport diplomatic. Pe de altă parte, la nivelul Parlamentului European, este un curent privitor la drepturile si libertățile oamenilor, la neîncălcarea lor. Vor fi, probabil, două poziționări: una legată de sănătate, la faptul că nu pot să afectezi, prin liberul arbitru, sănătatea celuilalt, dar, în același timp, nu putem introduce suprareglementări. Este o chestiune de opțiune personală”, a explicat Rareș Bogdan.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Eu pot să vă garantez că poziția delegației pe care o reprezint va fi următoarea: voi susține cu tărie că nu trebuie să introducem astfel de reglementări care afectează libertatea”, a spus Rareș Bogdan.