• AstraZeneca a anunțat că va continua să colaboreze îndeaproape cu autoritățile sanitare
  • AstraZeneca recunoaște și spune că va implementa recomandările PRAC
  • Ann Taylor, director medical, a declarat: „Siguranța vaccinurilor este primordială

După decizia EMA privind vaccinarea cu AstraZeneca, compania a anunțat că va continua să colaboreze îndeaproape cu autoritățile sanitare pentru a asigura utilizarea adecvată a vaccinului.

AstraZeneca recunoaște și spune că va implementa recomandările PRAC, inclusiv actualizarea informațiilor despre produs, în timp ce continuă să înțeleagă natura și relevanța acestor evenimente pentru a asigura livrarea în siguranță a vaccinului continuă în timpul acestei crize de sănătate publică.

Analiza bazei de date de siguranță a AstraZeneca privind zeci de milioane de înregistrări pentru vaccinul anti-COVID-19 nu a arătat că aceste evenimente au avut loc mai frecvent decât s-ar fi așteptat la milioane de oameni, spune compania.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ann Taylor, director medical, a declarat: „Siguranța vaccinurilor este primordială și salutăm deciziile autorităților de reglementare care afirmă beneficiul covârșitor al vaccinului nostru în oprirea pandemiei. Avem încredere că, după deciziile atente ale autorităților de reglementare, vaccinările se pot relua din nou în toată Europa“.