• Sicriul cu trupul bărbatului a ajuns la locuința acestuia, deși, conform procedurilor, trebuia dus direct la cimitir
  • Bărbatul a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid-19

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii din Roşiorii de Vede au intervenit miercuri după-amiaza la o locuinţă din localitate, unde au observat mai multe autoturisme.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că mai multe persoane participau la înmormântarea unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu Covid-19 şi care a fost internat iniţial la spitalul din localitate, iar în urma complicaţiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat.

Autorităţile locale nu au fost anunţate cu privire la decesul persoanei respective, susţin poliţiştii.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar maşina a oprit la locuinţa decedatului”, a transmis Poliţia Teleorman.

Poliţiştii, împreună cu luptători SAS şi cu jandarmii au reuşit dispersarea cu rapiditate a oamenilor, iar maşina mortuară a fost escortă de poliţie până la cimitir.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor participante şi au întocmit trei dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „zădărnicirea combaterii bolilor”.