Se înmulțesc cazurile de COVID la Școala 28 din Capitală. Încă șapte persoane s-au infectat

Profesorii din Bucureşti se pregătesc abia acum pentru şcoala online Mediafax Foto
  • Alte șapte persoane de la Școala 28 din Capitală au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus.
  • Duminică, Ministerul Sănătăţii a anunţat că DSP Bucureşti a decis, în cazul Şcolii Gimnaziale nr. 28, extinderea anchetei epidemiologice, fiind recoltate încă 11 probe.

Alte șapte persoane de la Școala 28 din Capitală au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit Ministerului Sănătății, în cazul a patru persoane au fost trimise probe în vederea depistării noii tulpini a SARS-CoV-2. 

Duminică, Ministerul Sănătăţii a anunţat că Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a decis, în cazul Şcolii Gimnaziale nr. 28 din Sectorul 2, extinderea anchetei epidemiologice, fiind recoltate încă 11 probe.

„În cadrul unităţii de învăţământ au fost confirmate cu infecţia SARS-CoV-2 patru persoane (un caz confirmat pe data de 14.01.2021 şi trei cazuri în data de 18.01.2021). Vineri, au fost testate la ‘Matei Balş’ zece persoane (cele patru confirmate şi şase contacţi direcţi ai acestora). Dintre cele zece persoane testate, un număr de nouă au fost pozitive la testul RT-PCR. Confirmarea se va face prin secvenţiere în următoarele zile”, se arăta într-un comunicat de presă al ministerului.