• Myrela Robu, contabil la Spitalul Universitar de Urgență București, a scris pe Facebook că la Matei Balș s-a oprit căldura.
  • Myrela Robu: „Li s-a spus că va dura 2-3 zile. Nu se poate să-i lăsați în frig”.
  • Ea mai spune că pacienții în stare gravă, conectați la oxigen, nu au voie să stea în frig.
  • Spitalul a declarat că RADET a oprit furnizarea agentului termic între orele 09:00 – 22:00.

Myrela Robu, contabil la Spitalul Universitar de Urgență București, a scris pe pagina sa de Facebook despre situația de la Spitalul Matei Balș.

Myrela Robu spune că s-a oprit căldura în spital, iar acest lucru îi afectează pe cei într-o stare gravă, conectați la oxigen, care nu au voie să stea în frig.

„Să-i ajute cineva!”, este mesajul Myrelei Robu.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

„Li s-a dat pilote, dar ei sunt semiconștienți, nu realizează când se dezvelesc. Li s-a spus că va dura 2-3 zile. Nu se poate să-i lăsați în frig”, a scris Myrela Robu pe Facebook.

Spitalul a declarat că RADET a oprit furnizarea agentului termic între orele 09:00 – 22:00.

Reacția Ministerului Sănătății la situația de la Matei Balș

Ministerul Sănătății spune că reprezentanții insitutului au primit o înștiințare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09:00-24:00, va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură și apă caldă).

Oana Grigore, purtător de cuvânt pentru Ministerul Sănătăți: „Am luat legătura cu reprezentanții institutului, care mi-au confirmat că au primit o înștiințare din partea Companiei Municipale Termornergetica prin care li se semnala că astăzi, intre orele 09:00-24:00, va fi întreruptă alimentarea cu agent termic (căldură și apă caldă) din cauza unor avarii. În aceeasi situație este si Spitalul Colentina”.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!