• Oana Iliescu – Business Unit Manager, STADA România: „Tripsina este cea care reușește să dezactiveze virusul”
  • „După ce apărut Sars-Cov-2 s-a făcut un studiu care a demonstrat dezactivarea acestui virus”, adaugă Oana Iliescu.

Invitată la Marius Tucă Show, Oana Iliescu – Business Unit Manager, STADA România, ne-a vorbit despre o nouă armă folosită împotriva coronavirusului. Este vorba despre Viruprotect, un spray oral care conține glicerol si tripsina.

„Conține glicerol si tripsina. Tripsina este cea care reușește să dezactiveze virusul. Tripsina afectează acea proteină Spike. Ideal este sa nu mănânci și să nu bei 15-20 de minute după aplicare.”, îți spune Oana Iliescu.

Oana Iliescu: „Acest spray există pe piață de mai mult timp în țările din Uniunea Europeană de la o companie din Suedia. Se folosește de mai mulți ani pentru virusul obișnuit cu răceală și gripă. După ce apărut Sars-Cov-2 s-a făcut un studiu care a demonstrat dezactivarea acestui virus. Care tulpină, nu știm în acest moment. Este un studiu făcut în septembrie. Deci vorbim despre tulpina care circula atunci. Este foarte spornic. Sunt 20 de mililitri, dar modul de utilizare presupune două pufuri o dată la 2 ore. Acel flacon ajunge 10 zile.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Iliescu: „Când apar factori de risc cum ar fi mersul la cumpăraturi este bine să te dai cu el”

Începând cu această săptămână, Viruprotect va apărea și în farmacii și poate fi folosi începând cu vârsta de patru ani.

Marius Tucă: Tuca: „Noi nu obișnuim să facem reclamă la modul ăsta al reclamelor pentru produse. Dar având în vedere că suntem în anul pandemiei și că dumneavoastră ne garantați că este un produs eficient, previne boala.”