• Studenții de la Spitalul Addenbrooke’s folosesc un sistem de instruire numit HoloScenarios, care permite predarea și învățarea cu holograme asemănătoare vieții, accesibile de oriunde din lume.
  • Prin această tehnică revoluționară, viitorii medici poartă căști de realitate mixtă, care le permit să se vadă unii pe alții și, în același timp, să interacționeze cu pacienți virtuali multistratificați, cu o acuratețe medicală precisă.
  • Cei care studiază la Universitatea din Cambridge urmează să parcurgă mai multe module cu ajutorul acestei tehnologii, axate pe urgențe respiratorii, cardiologice și neurologice.

Studenții la medicină din Cambridge sunt primii din lume care învață cu pacienți holografici, potrivit The Independent.

Studenții de la Spitalul Addenbrooke’s folosesc un sistem de instruire numit HoloScenarios, care permite predarea și învățarea cu holograme asemănătoare vieții, accesibile de oriunde din lume.

Prin această tehnică revoluționară, viitorii medici poartă căști de realitate mixtă, care le permit să se vadă unii pe alții și, în același timp, să interacționeze cu pacienți virtuali multistratificați, cu o acuratețe medicală precisă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Cei care studiază la Universitatea din Cambridge urmează să parcurgă mai multe module cu ajutorul acestei tehnologii, axate pe urgențe respiratorii, cardiologice și neurologice.