• Distanțarea puțin a vaccinurilor ar putea fi mai bună și v-ar oferi mai mult timp pentru recuperare.
  • Alternativ, obținerea injecțiilor pe două brațe separate poate fi o problemă dacă ați dori să nu aveți dureri la unul dintre brațe.
  • Efectele secundare pentru fiecare vaccin, cum ar fi oboseala și durerile de cap, s-ar putea aduna.

Vă puteți face vaccinul antigripal și rapelul COVID-19 mRNA în același timp, dacă vă este mai ușor să faceți acest lucru. Copiii primesc adesea mai multe vaccinuri în timpul unei singure vizite. Astfel, sistemul tău imunitar poate suporta să fie expus la ceea ce oferă diferite vaccinuri deodată.

Poți chiar să primești vaccinul antigripal și vaccinul COVID-19 pe același braț, dacă dorești. Nu există niciun motiv medical pentru care să folosești brațe separate. Desigur, efectuarea ambelor vaccinuri pe același braț poate lăsa acel braț mai dureros. Așadar, există un avantaj în a primi o singură injecție pe fiecare braț.

Alternativ, obținerea injecțiilor pe două brațe separate poate fi o problemă dacă ați dori să nu aveți dureri la unul dintre brațe, presupunând că nu sunteți o caracatiță și că aveți mai mult de două brațe. Prin urmare, depinde cu adevărat de tine și de preferințele tale personale ce brațe vrei să oferi pentru fiecare injecție.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Un dezavantaj al administrării în același timp a vaccinului antigripal și a vaccinului COVID-19 este că efectele secundare pentru fiecare vaccin, cum ar fi oboseala și durerile de cap, s-ar putea aduna. Prin urmare, dacă aveți opțiunea de a face acest lucru, distanțarea puțin a vaccinurilor ar putea fi mai bună și v-ar oferi mai mult timp pentru recuperare.

Dacă vă aflați la cabinetul medicului, la farmacie sau la orice altă locație de vaccinare pentru rapelul COVID-19, ați putea la fel de bine să vă faceți și vaccinul antigripal, dacă este disponibil.