• Există aproape 150 de milioane de cazuri de coronavirus în lume, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins
  • Asta înseamnă că una din 50 de persoane a avut COVID-19
  • Crește și numărul victimelor: 3.147.016 de persoane și-au pierdut viața din cauza virusului de la începutul pandemiei

Există aproape 150 de milioane de cazuri de coronavirus în lume, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Asta înseamnă că una din 50 de persoane a avut COVID-19.

Crește și numărul victimelor: 3.147.016 de persoane și-au pierdut viața din cauza virusului de la începutul pandemiei, scrie ANSA.

India a înregistrat joi alte 3.645 de decese asociate COVID-19, un nou record pentru țara asiatică, cu o creștere de peste 350 de decese față de miercuri. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății din India, potrivit căruia decesele au crescut la 204.832 de la începutul pandemiei în India.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Statele Unite și-au sfătuit cetățenii din India să plece de îndată ce pot face acest lucru în condiții de siguranță. O notă pe site-ul Ambasadei SUA din New Delhi avertizează că „accesul la toate tipurile de îngrijiri medicale este din ce în ce mai sever restricționat în India din cauza creșterii cazurilor COVID-19”, menționând că decesele sunt semnificativ crescute.

„Cetățenii americani care doresc să părăsească India ar trebui să profite de opțiunile de transport comercial disponibile acum”, se arată pe site.