• Serviciul pentru Pescuit și Faună Sălbatică al SUA spune că această nouă tulpină de gripă aviară a fost descoperită în 34 de state.
  • Centrul pentru păsări răpitoare de la Universitatea din Minnesota: ,,Suntem destul de îngrijorați. Vom urmări cu mare atenție care sunt ratele de mortalitate pe parcursul primăverii și al verii.”
  • Centrul pentru păsări răpitoare de la Universitatea din Minnesota înregistrează atât de multe cazuri pozitive încât a înființat o clădire separată de carantină.

Păsările sunt o parte importantă din lumea vie din jurul tău. Sunetele lor îți amintesc de momente simple și frumoase, stârnesc emoții și te leagă de oamenii iubiți. Sunt sunete care îți amintesc cine suntem și de unde vii.

Așa că atunci când o pereche de vulturi pleșuvi și-a făcut cuib în cartierul Bay View din Milwaukee, pe malul lacului, comunitatea a fost încântată. Dar femela s-a îmbolnăvit, iar oficialii pentru protecția faunei sălbatice au stabilit că suferea de gripă aviară.

Când s-a răspândit vestea despre moartea vulturului din Milwaukee, mulți din comunitate au fost devastați și cineva chiar a lăsat flori lângă cuib.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Vulturii sunt emblematici pentru SUA, păsările reprezintă puterea și libertatea

Sunt cu siguranță o specie carismatică și sunt emblematice pentru Statele Unite pentru a reprezenta, cred eu, puterea și libertatea. Și astfel, să vezi un astfel de animal suferind de o boală infecțioasă poate fi destul de îngrijorător.

Serviciul pentru Pescuit și Faună Sălbatică al SUA spune că această nouă tulpină de gripă aviară a fost descoperită în 34 de state, iar vulturii au fost afectați în cel puțin 17 dintre ele.

Centrul pentru păsări răpitoare de la Universitatea din Minnesota înregistrează atât de multe cazuri pozitive încât a înființat o clădire separată de carantină. Directoarea executivă Victoria Hall spune că observă o rată de mortalitate de 90 până la 100 în rândul păsărilor răpitoare.

,,Suntem destul de îngrijorați. Vom urmări cu mare atenție care sunt ratele de mortalitate pe parcursul primăverii și al verii. Și pe baza experienței europene, ne așteptăm să vedem din nou acest lucru în cele 48 de state din Europa în toamnă, pe măsură ce păsările încep să migreze înapoi din zonele de reproducere„, a transmis Hall.