• Mihaela Bilic și Marius Tucă au abordat alimentația din mai multe unghiuri, subliniind avantajele pentru noi toți, în direct, la Aleph News.
  • Sezonul de toamnă-iarnă ne bate la ușă și organismul nostru are nevoie de imunitate crescută mai mult ca niciodată, mai ales în perioada de răceli, viroze și Covid.
  • Mihaela Bilic a prezentat mărul Red Love, un super aliment, extrem de bogat în antioxidanți, obținut de elvețieni prin incrucișarea a două soiuri

Mihaela Bilic a fost în platoul Aleph News, unde, alături de Marius Tucă, au abordat alimentația din mai multe unghiuri. Pe sfaturile legate de o alimentație sănătoasă în preajma sezonului rece, Mihaela Bilic a prezentat și un super aliment, un măr la care s-a lucrat timp de 20 de ani, în Elveția, și care se cultivă într-o singură livadă din România.

„Este un măr care are atât de mulți atioxidanti, precum strugurii negri. Are de 10 până la 25 ori mai multi antioxidanți ca un măr obișnuit. Are gust de fructe de pădure, o pulpă foarte fermă, e acidulat.

Este încrucișat între merișoare extrem de bogate în antioxidanți, care sunt imposibil de mâncat, și un măr dulce. Soiul ăsta este acrișor, nici dăunătorii nu îl agraează, nu are nevoie de pesticide. Este o singură livadă în România, lângă Sebeș. Elvețienii nu dau oricui permisiunea de a cultiva, trebuie să ai autorizația lor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

S-a lucrat 20 de ani la el, se numește Red Love, este un soi mai scump”, a explicat medicul nutriționist Mihaela Bilic.