• În Franța va deveni obligatorie vaccinarea cadrelor medicale.
  • Legea este pe cale să fie scrisă.
  • Medicii spun că nu trebuie să fie arătați cu degetul.

În Franța va deveni obligatorie vaccinarea cadrelor medicale. Decizia vine după ce rata infectarilor a început să crească, la doar o săptămână de la ultima etapă a ridicării restricțiilor sanitare.

Legea este pe cale să fie scrisă, așa că nu se știe exact ce va conține această lege, mai ales că a fost sesizat și Consiliul Constituțional. Mai departe este important ce va spune Consiliul Constituțional.

Decizia vine după ce weekend-ul trecut au fost foarte multe apeluri, în special din partea medicilor, dar și din partea liderului patronatelor și liderului celui mai mare sindicat din Franța, care spun că trebuie neapărat ca vaccinarea să devină obligatorie pentru cei care lucrează în mediul sanitar, pentru că infectările au început să crească. Important este și faptul că vaccinările au început să scadă.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Ce spun cadrele medicale?

Dacă te întrebi ce spun cadrele medicale după aflarea veștii, ei bine, acestea au reacționat printr-un apel publicat de către o asociație a cadrelor medicale. Medicii spun că nu trebuie să fie arătați cu degetul și că nu sunt ei vinovați dacă va crește numărul de infectări, care ar putea crește mai ales în rândul tinerilor.

De asemenea, ei vor avea probleme să recruteze și sunt persoane care demisionează atunci când vine vorba de obligativitatea acestei vaccinări.