• Melodiile lui Taylor Swift pot fi cheia pentru a învăța tehnica CPR, în caz de stop cardiac.
  • Peste 50 de melodii ale ei au un ritm potrivit pentru compresiile toracice eficiente.
  • Fanii Swift sunt încurajați să învețe CPR cu ajutorul muzicii, pentru a salva vieți.

Muzica lui Taylor Swift ar putea salva vieți. Potrivit unui nou studiu, peste 50 de melodii ale artistei au un ritm potrivit pentru compresiile toracice în timpul resuscitării cardiopulmonar. Un parteneriat între muzică și sănătate.

Ce spun mai exact cercetătorii despre muzica lui Taylor Swift?

Muzica lui Taylor Swift nu doar ne binedispune, ci ar putea să ne și salveze viețile, spun cercetătorii. Institutul Victorian al Inimii a descoperit că peste 50 de melodii ale artistei au un ritm potrivit pentru a face compresii toracice eficiente în timpul resuscitării cardiopulmonar, când nu ești la spital. Ei vor să încurajeze fanii și publicul să învețe CPR folosind piesele lui Taylor Swift pentru a face instruirea mai accesibilă.

Cu acest mod unde muzica întâlnește știința medicală, ar putea să crească șansele de supraviețuire în cazul unui stop cardiac. Se subliniază importanța CPR-ului din partea martorilor, evidențiată de faptul că aceasta poate dubla șansele de supraviețuire. Melodiile lui Taylor Swift pot deveni un instrument valoros pentru învățarea acestei tehnici.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Cercetătorii speră că tinerii fani ai lui Swift vor adopta această metodă, transformând pasiunea lor pentru muzică într-o abilitate care ar putea salva vieți. În plus, această inițiativă ar putea stimula interesul pentru sănătatea inimii, având în vedere provocările virale precum ‘Eras Tour’. Astfel, muzica și sănătatea inimii se întâlnesc într-un mod surprinzător și e o altfel de abordare pentru pregătirea în caz de urgență.

Citește și