• TIR-ul de ATI din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti s-a umplut în timp record
  • Toate cele 12 locuri s-au ocupat în ultimele 12 ore
  • 4 dintre pacienţi au fost aduşi acolo din Bucureşti
  • În Argeş numărul total de cazuri confirmate este de 5893
  • În ultimele 24 de ore în Argeş au fost confirmate 58 de cazuri

12 pacienţi în 12 ore! Îţi spun că TIR-ul de ATI din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti s-a umplut în acest timp record cu pacienţi în stare gravă transportaţi aici din mai multe oraşe, inclusiv din Bucureşti. 4 pacienţi au fost transferaţi din Capitală la Piteşti. 

Medicul Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti îți explică situaţia: „A fost închis într-adevăr, pentru că nu am avut cazuri, nu a fost nevoie de el, după cum ştiţi evoluţia acestei situaţii epidemiologice a luat amploare în ultima săptămână, în ultimele 10 zile. Ne-au fost detaşaţi 4 medici de la Cluj, 3 rezidenţi şi un specialist, ne-am organizat şi am operaţionalizat din nou TIR-ul.“

Alţi 15 pacienţi sunt internaţi în secţia de ATI a spitalului Judeţean din Piteşti, şi astfel secţia funcţionează la capacitate maximă. Medicii luptă continuu pentru pacienţi de 7 luni.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

Dr. Adriana Molfea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti: „Noi avem 7 medici ATI-şti angajaţi şi un colaborator, un medic mai în vârstă care ne ajută încă, aceiaşi doctori şi aceleaşi asistente au lucrat din martie, aprilie, până acum,vă daţi seama că oamenii aceştia sunt epuizaţi“.