• Astăzi, în aceeași zi cu Rusaliile la noi, în SUA se sărbătorește Ziua Tatălui
  • Peste 600.000 de familii americane și-au pierdut cel puțin un membru în timpul pandemiei cu virusul SARS-CoV-2
  • În loc să se bucure de această sărbătoare, cei din familia Ballard jelesc astăzi moartea tatălui/soțului

Astăzi, în aceeași zi cu Rusaliile la noi, în SUA se sărbătorește Ziua Tatălui. Peste 600.000 de familii americane și-au pierdut cel puțin un membru în timpul pandemiei cu virusul SARS-CoV-2.

Acesta este și cazul unei familii din Carolina de Nord. În loc să se bucure de această sărbătoare, cei din familia Ballard jelesc astăzi moartea tatălui/soțului, informează Yahoo News. Gordon și Sandra Ballard aveau împreună opt copii.

Gordon Ballard și-a pierdut viața în data de 17 mai, la vârsta de 65 de ani. I-a fost teamă să își facă vaccinul mai repede, iar una dintre fiicele lui relatează faptul că prima doză i-a fost administrată abia pe 5 aprilie, după nenumărate insistențe din partea medicului său. Rapelul îl avea programat pe 3 mai, dar în acea zi a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar procedura a fost amânată.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„A trăit fiecare zi cu frică”

Una dintre fiicele sale a povestit cum, de când a început pandemia, tatăl ei „a trăit fiecare zi cu frică” – Gordon Ballard fiind sigur că dacă s-ar fi infectat, acesta ar fi murit. Pe 3 mai a fost internat de urgență la spital, iar viața lui avea să se încheie fix la două săptămâni de la această dată.

Familia lui relatează cum Gordon Ballard a muncit toată viața pentru a oferi cât mai multe soției și copiilor, ratând sărbători și timp petrecut împreună cu ei. Gordon și Sandra Ballard aniversau anul acest 40 de ani de căsnicie.