• În Egipt trăiesc scorpioni cu coadă grasă, care sunt printre cei mai veninoși din lume. Veninul unui astfel de scorpion poate ucide un om în mai puțin de o oră.
  • Simptomele veninului pot include dificultăți de respirație, contracții musculare și mișcări neobișnuite ale capului.
  • Antidotul este folosit ca măsură preventivă înainte de apariția simptomelor, dar poate funcționa și odată ce simptomele încep să se agraveze.

Trei oameni au murit și 450 au fost răniți, după ce au fost înțepați de scorpioni, în orașul Aswan, situat în sudul Egiptului

Nu mai puțin de 450 de persoane au fost rănite de înțepăturile de scorpion, a declarat un oficial al Ministerului Sănătății.

Scorpionii au ajuns pe străzile orașului, după ce o furtună cu grindină, extrem de violentă, a avut loc lângă râul Nil.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Doze suplimentare de vaccin împotriva veninului au fost furnizate centrelor medicale din satele din apropierea munților și deșerturilor, a declarat un oficial din domeniul sănătății agenției de presă Al-Ahram.

Oamenii au fost îndemnați să stea acasă și să evite locurile cu mulți copaci.

În Egipt trăiesc scorpioni cu coadă grasă, care sunt printre cei mai veninoși din lume. Veninul unui astfel de scorpion poate ucide un om în mai puțin de o oră.

Simptomele veninului pot include dificultăți de respirație, contracții musculare și mișcări neobișnuite ale capului.

Antidotul este folosit ca măsură preventivă înainte de apariția simptomelor, dar poate funcționa și odată ce simptomele încep să se agraveze.