• La Sibiu, locuri în Morgă nu mai sunt.
  • Numărul mare al celor care mor din cauza infecției cu SARS-COV-2 a obligat autoritățile să facă rost de al doilea container unde să fie duse persoanele decedate.
  • Noul container are 12 locuri, la fel ca și primul donat spitalului, astfel că în prezent Morga din Sibiu are 30 de locuri.

Nu vin vești bune de la Sibiu, județul cu cea mai mare rată de infectare din țară, nici după ce s-a impus carantina. Numărul mare al celor care mor din cauza infecției cu SARS-COV-2 a obligat autoritățile să facă rost de al doilea container unde să fie duse persoanele decedate, pentru că locuri în Morgă nu mai sunt.

Decebal Todăriță, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu: „Morga Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost dotată cu un nou container pentru pacienții decedați, confirmați cu infecție cu SARS-CoV-2. Acest container are o capacitate de 12 locuri și beneficiază și de instalație de răcire.“

Noul container are 12 locuri, la fel ca și primul donat spitalului, astfel că în prezent Morga din Sibiu are 30 de locuri, din care 11 erau ocupate azi la primele ore ale dimineții.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Toată această criză se suprapune pe demiteri și demisii în lanț pentru situația în care a ajuns județul Sibiu, ultima care a plecat fiind chiar Liliana Coldea. Demisia ei a fost cerută de vicepremierul Raluca Turcan, iar fostul manager a acuzat, la plecare, jocuri politice și constrângeri.