• Un bărbat a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de sex cu prietena sa.
  • „Aveau la ei adezivul, deoarece îl foloseau ocazional cu înălbitor pentru a inhala amestecul”.
  • Experții au avertizat anterior bărbații să nu-și „sigileze” penisul.

Un bărbat a murit după ce a folosit un lipici foarte puternic în timpul unei partide de sex cu prietena sa, deoarece au uitat să aducă un prezervativ, relatează The Sun.

Salman Mirza, în vârstă de 25 de ani, și-ar fi aplicat adeziv epoxidic ca substitut pentru protecție, pentru a o feri pe logodnica sa să rămână însărcinată.

Cuplul, amândoi fiind, se pare, dependenți de droguri, s-a cazat la hotelul din cartierul Juhapura din Ahmedabad pe 22 iunie, înainte ca Mirza să fie găsit în afara acestuia inconștient, potrivit poliției.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

După ce au consumat droguri, au decis să folosească un lipici puternic pentru a-i „sigila” părțile intime în timpul actului sexual, pentru a evita o sarcină, potrivit unui ofițer superior de poliție din orașul Ahmedabad, care a declarat că cei doi au amestecat, de asemenea, un agent de albire cu epoxidic pentru a-l inhala.

„Aveau la ei adezivul, deoarece îl foloseau ocazional cu înălbitor pentru a inhala amestecul”.

A doua zi, bărbatul a fost găsit inconștient în tufișurile din apropierea unui complex de apartamente de către un cunoscut al său.

Dar starea lui s-a deteriorat și a fost transportat de urgență la spital, unde a murit din cauza insuficienței multiple a organelor, cauzată, se pare, de adeziv.

Rudele sale ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situația.

Experții au avertizat anterior bărbații să nu-și „sigileze” penisul, după ce un produs alarmant, prezentat ca fiind „un mod mai convenabil și mai puțin intruziv de a te acoperi”, a ajuns pe rafturi.