• Un bărbat care spune că nu a mai ieșit din casă de un an și jumătate a fost testat pozitiv la Covid-19
  • Este primul caz de coroanvirus din Șimleu Silvaniei, jud. Sălaj
  • DSP Sălaj a deschis o anchetă epidemiologică pentru a identifica persoanele cu care bărbatul a intrat în contact

Primarul Septimiu Ţurcaş a spus vineri, într-o intervenţie pe Facebook, că bărbatul a fost internat la spitalul din Şimleul Silvaniei, suport COVID, pentru o perioadă de 20 de ore, apoi a fost transferat la Spitalul de Infecţioase din Zalău. Bărbatul are 51 de ani și are probleme de sănătate

„Din păcate, primul caz de infecţie cu coronavirus a fost confirmat în oraşul Şimleu Silvaniei. O persoană din Şimleu Silvaniei, la primul test care i s-a făcut, a fost confirmat pozitiv. (…) Ceea ce este şi mai curios este faptul că persoana nu a ieşit din casă de cel puţin un an jumate, din informaţiile pe care le am eu”, a spus Ţurcaş.

DSP Sălaj face o anchetă epidemiologică în acest caz pentru identificarea contacţilor bărbatului, care vor fi izolaţi acasă.

Recomandări

CINE A SABOTAT ISRAELUL?
EMINEM ÎL INTRODUCE PE OBAMA
GEORGIA ARE SAH MAT
MACRON SE VEDE CU ORBAN
MODI VREA PACEA
PÂNĂ LA SFÂRȘIT

„Există posibilitatea ca primul test care a confirmat că persoana respectivă are virusul să nu se confirme la al doilea test”, a precizat primarul.

Septimiu Ţurcaş a afirmat că firma care se ocupă de dezinfecţie în oraş va interveni şi în blocul în care locuieşte bărbatul.